تغذیه کودک

۴ روش طرز تهیه حریره بادام بدون شیر

bestkid b

حریره سرشار از کربوهیدرات های پیچیده، مواد مغذی با ارزش، مواد معدنی، فیبر و پروتئین های گیاهی است. حریره بسیار متنوع است و می توان آن را همراه با میوه های تازه و خوشمزه درست کرد. این غذا یک طعم واقعی و بینظیر دارد.

حریره بادام یک غذای مغذی برای کودک است که حاوی بادام، شیر و آرد سوجی است. بچه ها آن را دوست دارند و می توان از ۸ ماهگی خوردن آن را آغاز کرد.

اما اگر در خانواده خود سابقه ی حساسیت به لبنیات دارید و یا نگران مواردی مانند هورمون های موجود در شیر گاو هستید، می توانید حریره بادام بدون شیر درست کنید.


اپ چرب زبان

زبان یعنی آینده! اپلیکیشن آموزش زبان چرب زبان برای کودکان ایران کاملا رایگانه! همین الان دانلودش کن کلی وقت گذاشتیم فقط واسه کمک به ساخت آینده بهتر واسه فرزندان ایران عزیز!


 

حریره بادام بدون شیر

انواع مختلف حریره بادام بدون شیر و یا شیرهای غیر لبنی مانند شیر بادام وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید.

شیر بادام

شیر بادام یک جایگزین غیر لبنی و وگان برای شیر است که درصورت لزوم می توانید استفاده کنید.

اگر به دنبال سالم ترین شیر بادام هستید، انواع خانگی بهترین گزینه است و تهیه آن ساده است! تنها کافی ست مخلوط کن را بردارید، بادام و آب را درون آن بریزید و مخلوط کنید. نسبت بادام و آب، ۱ فنجان بادام به ۲ فنجان آب است. پس از مخلوط کردن، آن را صاف کنید تا مواد جامد موجود در مخلوط جدا شود.

همچنین می توانید با اضافه کردن عصاره وانیل، نمک و یا یک شیرین کننده طبیعی، شیر بادام را طعم دهید.

نکته: شیر بادام را می توان با اضافه کردن آب به کره بادام نیز تهیه کرد. فقط کافی است ۳ قاشق غذاخوری کره بادام و ۱ لیوان آب را درون مخلوط کن بریزید و پس از مخلوط شدن صاف کنید.

۱- حریره بادام ساده

مواد مورد نیاز:

  • ۱ فنجان حریره جو
  • ۲ فنجان شیر بادام

چاشنی ها:

  • ۱ قاشق غذاخوری عسل
  • ۶ توت فرنگی نصف شده
  • ۱ موز خرد شده
  • یک مشت کوچک بادام پوست کنده

طرز تهیه:

  • در یک قابلمه کوچک، حریره جو و شیر بادام را اضافه کنید.
  • این مخلوط را کمی بجوشانید و بهم بزنید.
  • ۵-۸ دقیقه دیگر بپزید تا حریره به میزان دلخواه پخته شود (در حین پخته شدن هم بزنید).
  • در نهایت با چاشنی های مورد علاقه خود سرو کنید و لذت ببرید.
  • نکته مهم: در طول شب جو دوسر خود را در شیر بادام خیس کنید، این باعث می شود زمان پخت به نصف کاهش یابد!

۲- حریره بادام بهمراه وانیل و کشمش

مواد مورد نیاز:

  • نصف فنجان جو
  • یک فنجان شیر آجیل (می توانید از شیر بادام استفاده کنید)
  • یک چهارم فنجان کشمش
  • دو قاشق غذاخوری پودر پروتئین وانیل (یا عصاره وانیل)
  • یک قاشق غذاخوری ماکا (اختیاری)
  • کمی نمک دریا

چاشنی ها:

  • بادام خرد شده (اختیاری در زمان سرو)
  • دانه های کاکائو (اختیاری در زمان سرو)
  • شیر آجیل (هنگام سرو می توانید از شیر بادام استفاده کنید)
  • شربت عسل / آگاو (برای سرو)

طرز تهیه:

  • جو دوسر و شیر آجیل را در یک قابلمه بریزید.
  • قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و جوها را بپزید تا نرم شوند.
  • کشمش و پودر پروتئین وانیل (یا عصاره) را به مواد درون قابلمه اضافه کرده و هم بزنید.
  • پس از اینکه حریره غلیظ شد، گاز را خاموش کنید و مخلوط را درون یک کاسه بریزید.
  • با بادام خرد شده، دانه های کاکائو، کمی شیر آجیل و شیرین کننده مورد نظر خود سرو کنید. نوش جان!

۳- حریره بادام گندم

مواد مورد نیاز:

  • گندم کامل – ۲۵۰ گرم
  • بادام – ۵۰ گرم
  • هل – ۲ عدد

طرز تهیه:

  • دانه های گندم را بشویید و خشک کنید.
  • دانه های گندم را به مدت حدود ۲۰ دقیقه با شعله متوسط ​​به آرامی تفت دهید.
  • بادام خرد شده را اضافه کنید و آن را نیز بو دهید.
  • پس از خنک شدن، مخلوط را له کنید تا یک پودر ریز درست شود. در اینجا می توانید ۱ عدد هل نیز برای طعم طبیعی اضافه کنید.
  • مخلوط را الک کنید تا پوسته های درشت تر جدا شوند.
  • پودر را در یک ظرف دربسته یا یخچال نگهداری کنید.

دستور تهیه حریره بادام گندم

  • ۲-۳ قاشق چایخوری از پودری که درست کرده اید را بردارید.
  • آن را در ۴۰-۵۰ میلی لیتر آب داغ مخلوط کنید.
  • مخلوط را هم بزنید تا یک خمیر صاف درست شود و گرم سرو کنید.
  • آب بیشتری را برای رسیدن به قوام مورد نظر اضافه کنید.
  • عسل یا خرما خشک را اضافه کنید تا حریره کمی شیرین شود. (اختیاری)

۴- حریره بادام زغال اخته

مواد مورد نیاز:

  • ۲ فنجان شیر بادام
  • کمی نمک
  • ۱ فنجان غلات سبوس دار
  • ۱ قاشق غذاخوری تخم کتان
  • نصف قاشق چایخوری دارچین
  • ۲ قاشق چایخوری شکر قهوه ای
  • نصف فنجان زغال اخته
  • ۲ قاشق غذاخوری کره بادام

طرز تهیه:

  • در یک قابلمه شیر بادام و نمک را بجوشانید.
  • بلغور جو دوسر، تخم کتان، دارچین و شکر قهوه ای را اضافه کنید. حرارت را کم کرده و اجازه دهید کاملا بپزید. مخلوط را هر ۸-۱۰ دقیقه یکبار هم بزنید (زمان آماده سازی به قوام مورد نظر شما و دستورالعمل پخت بستگی دارد).
  • زغال اخته و کره بادام را اضافه کنید و بپزید. در هر کاسه ای که دوست دارید بریزید. بعنوان چاشنی می توانید بادام ریز خرد شده، تمشک، موز و پسته را نیز اضافه کنید.

بسیار کاربردی تغذیه کودک

charbzaban

تیم تولید محتوا

سلامتی و بهروزی همه هموطنان آرزوی قلبی من است. سوالات و نظرات خود را مطرح کنید، من یا سایر هموطنان پاسخ خواهیم داد. به امید افزایش آگاهی و سلامتی روحی جسمی در بین همه ایرانیان در جای جای دنیا.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا