تغذیه کودک

۴ روش طرز تهیه حریره بادام بدون شیر

bestkid b

حریره سرشار از کربوهیدرات های پیچیده، مواد مغذی با ارزش، مواد معدنی، فیبر و پروتئین های گیاهی است. حریره بسیار متنوع است و می توان آن را همراه با میوه های تازه و خوشمزه درست کرد. این غذا یک طعم واقعی و بینظیر دارد.

حریره بادام یک غذای مغذی برای کودک است که حاوی بادام، شیر و آرد سوجی است. بچه ها آن را دوست دارند و می توان از ۸ ماهگی خوردن آن را آغاز کرد.

اما اگر در خانواده خود سابقه ی حساسیت به لبنیات دارید و یا نگران مواردی مانند هورمون های موجود در شیر گاو هستید، می توانید حریره بادام بدون شیر درست کنید.

حریره بادام بدون شیر

انواع مختلف حریره بادام بدون شیر و یا شیرهای غیر لبنی مانند شیر بادام وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید.

شیر بادام

شیر بادام یک جایگزین غیر لبنی و وگان برای شیر است که درصورت لزوم می توانید استفاده کنید.

اگر به دنبال سالم ترین شیر بادام هستید، انواع خانگی بهترین گزینه است و تهیه آن ساده است! تنها کافی ست مخلوط کن را بردارید، بادام و آب را درون آن بریزید و مخلوط کنید. نسبت بادام و آب، ۱ فنجان بادام به ۲ فنجان آب است. پس از مخلوط کردن، آن را صاف کنید تا مواد جامد موجود در مخلوط جدا شود.

همچنین می توانید با اضافه کردن عصاره وانیل، نمک و یا یک شیرین کننده طبیعی، شیر بادام را طعم دهید.

نکته: شیر بادام را می توان با اضافه کردن آب به کره بادام نیز تهیه کرد. فقط کافی است ۳ قاشق غذاخوری کره بادام و ۱ لیوان آب را درون مخلوط کن بریزید و پس از مخلوط شدن صاف کنید.

۱- حریره بادام ساده

مواد مورد نیاز:

  • ۱ فنجان حریره جو
  • ۲ فنجان شیر بادام

چاشنی ها:

  • ۱ قاشق غذاخوری عسل
  • ۶ توت فرنگی نصف شده
  • ۱ موز خرد شده
  • یک مشت کوچک بادام پوست کنده

طرز تهیه:

  • در یک قابلمه کوچک، حریره جو و شیر بادام را اضافه کنید.
  • این مخلوط را کمی بجوشانید و بهم بزنید.
  • ۵-۸ دقیقه دیگر بپزید تا حریره به میزان دلخواه پخته شود (در حین پخته شدن هم بزنید).
  • در نهایت با چاشنی های مورد علاقه خود سرو کنید و لذت ببرید.
  • نکته مهم: در طول شب جو دوسر خود را در شیر بادام خیس کنید، این باعث می شود زمان پخت به نصف کاهش یابد!

۲- حریره بادام بهمراه وانیل و کشمش

مواد مورد نیاز:

  • نصف فنجان جو
  • یک فنجان شیر آجیل (می توانید از شیر بادام استفاده کنید)
  • یک چهارم فنجان کشمش
  • دو قاشق غذاخوری پودر پروتئین وانیل (یا عصاره وانیل)
  • یک قاشق غذاخوری ماکا (اختیاری)
  • کمی نمک دریا

چاشنی ها:

  • بادام خرد شده (اختیاری در زمان سرو)
  • دانه های کاکائو (اختیاری در زمان سرو)
  • شیر آجیل (هنگام سرو می توانید از شیر بادام استفاده کنید)
  • شربت عسل / آگاو (برای سرو)

طرز تهیه:

  • جو دوسر و شیر آجیل را در یک قابلمه بریزید.
  • قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و جوها را بپزید تا نرم شوند.
  • کشمش و پودر پروتئین وانیل (یا عصاره) را به مواد درون قابلمه اضافه کرده و هم بزنید.
  • پس از اینکه حریره غلیظ شد، گاز را خاموش کنید و مخلوط را درون یک کاسه بریزید.
  • با بادام خرد شده، دانه های کاکائو، کمی شیر آجیل و شیرین کننده مورد نظر خود سرو کنید. نوش جان!

۳- حریره بادام گندم

مواد مورد نیاز:

  • گندم کامل – ۲۵۰ گرم
  • بادام – ۵۰ گرم
  • هل – ۲ عدد

طرز تهیه:

  • دانه های گندم را بشویید و خشک کنید.
  • دانه های گندم را به مدت حدود ۲۰ دقیقه با شعله متوسط ​​به آرامی تفت دهید.
  • بادام خرد شده را اضافه کنید و آن را نیز بو دهید.
  • پس از خنک شدن، مخلوط را له کنید تا یک پودر ریز درست شود. در اینجا می توانید ۱ عدد هل نیز برای طعم طبیعی اضافه کنید.
  • مخلوط را الک کنید تا پوسته های درشت تر جدا شوند.
  • پودر را در یک ظرف دربسته یا یخچال نگهداری کنید.

دستور تهیه حریره بادام گندم

  • ۲-۳ قاشق چایخوری از پودری که درست کرده اید را بردارید.
  • آن را در ۴۰-۵۰ میلی لیتر آب داغ مخلوط کنید.
  • مخلوط را هم بزنید تا یک خمیر صاف درست شود و گرم سرو کنید.
  • آب بیشتری را برای رسیدن به قوام مورد نظر اضافه کنید.
  • عسل یا خرما خشک را اضافه کنید تا حریره کمی شیرین شود. (اختیاری)

۴- حریره بادام زغال اخته

مواد مورد نیاز:

  • ۲ فنجان شیر بادام
  • کمی نمک
  • ۱ فنجان غلات سبوس دار
  • ۱ قاشق غذاخوری تخم کتان
  • نصف قاشق چایخوری دارچین
  • ۲ قاشق چایخوری شکر قهوه ای
  • نصف فنجان زغال اخته
  • ۲ قاشق غذاخوری کره بادام

طرز تهیه:

  • در یک قابلمه شیر بادام و نمک را بجوشانید.
  • بلغور جو دوسر، تخم کتان، دارچین و شکر قهوه ای را اضافه کنید. حرارت را کم کرده و اجازه دهید کاملا بپزید. مخلوط را هر ۸-۱۰ دقیقه یکبار هم بزنید (زمان آماده سازی به قوام مورد نظر شما و دستورالعمل پخت بستگی دارد).
  • زغال اخته و کره بادام را اضافه کنید و بپزید. در هر کاسه ای که دوست دارید بریزید. بعنوان چاشنی می توانید بادام ریز خرد شده، تمشک، موز و پسته را نیز اضافه کنید.

بسیار کاربردی تغذیه کودک

charbzaban

میلاد حیدری

سلامتی و بهروزی همه هموطنان آرزوی قلبی من است. سوالات و نظرات خود را مطرح کنید، من یا سایر هموطنان پاسخ خواهیم داد. به امید افزایش آگاهی و سلامتی روحی جسمی در بین همه ایرانیان در جای جای دنیا.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا