ریپورتاژ آگهی

ساده ترین روش مقابله با آسیب روحی کودکان

bestkid b

درک شخصیت و استعداد های کودک در تربیت او نقشی اساسی دارد . شما با آگاهی از رفتار و شخصیت کودک می توانید برنامه ای برای تربیت فرزند خود داشته باشید و از روش های بسیاری در این راستا استفاده کنید . شما می توانید با شیوه های مختلفی فرزند خود را تربیت کنی ؛ مثلا بر یآن ها خاطرات یا قصه هایی که در گذشته شنیده اید تعریف کنید ، آن ها با گوش دادن به قصه های شما وارد دنیایی دیگر می شوند ، خاطره پردازی می کنند و زندگی خارج از چارچوب خانه را در ذهن خود میبینند. از آن ها بخواهید قصه صوتی ای که گوش می دهند را برای شما به نمایش بگذارند و اجرا کنند . این کار اعتماد به نفس آن ها را افزایش می دهید . اگر عروسک های مورد نیاز را ندارید ، می توانید با آموزش ساخت کاردستی به آن ها راهی جذاب تر نشان دهید تا قصه را تبدیل به نمایش کنند . کار دیگری که می تواند کودکان را در خانه سرگرم کند ،  کشیدن نقاشی از روی داستان هاست . این کار خلاقیت آنان را افزایش می دهد و استفاده از رنگ ها انرژی کودک را بالا می برد .

افزایش خلاقیت با شنیدن قصه

تاثیر شنیدن قصه بر کودکان گاهی آنقدر زیاد است که آموزش های مختلف چنین تاثیری نمی گذارند . قصه ها نکات آموزنده ای برای کودکان دارند و با شنیدن سرگذشت دیگران در نقش حیوان ، انسان ، گل یا یک شی ء در خانه می توانند به راحتی خیال پردازی کنند و قهرمان یک داستان را الگوی خود قرار دهند . راه های بسیاری وجود دارد تا شما با گفتن یک داستان بتوانید به راحتی یک نکته تربیتی را به فرزندتان یاد آوری کنید . می توانید در انتها از اون در خواست کنید که خلاصه یا نتیجه ای از داستان را برای شما تعریف کند یا بخواهید آن را برای شما اجرا کند . کودکان برای اینکه بتوانند به راحتی با شما ارتباط برقرار کنند راه های زیادی را امتحان می کنند مثل کشیدن نقاشی ، خاله بازی ، خواندن شعر و … . اما با اجرای نمایش نیز به نوعی اعتماد به نفسشان بالا می رود و به راحتی می توانند در جمع خانواده یا دوستانشان ظاهر شوند ، صحبت کنند و قصه را به زبان خود تعریف کنند . برای ایکه ذوق بیشتری داشته باشند ، می توانند عروسک گردانی کنند و یا با ساخت کاردستی نقش های داستان و بازی با آن ها حرفه ای تر عمل کنند .

همانطور که میبینید ، تنها با گوش دادن یک قصه کودکان میتواند هنر های زیادی را به نمایش بگذارد و این باعث شادی و نشاط او می گردد . علاوه بر این ها مهارت ارتباطی فرزندتان افزایش می یابد ، اجتماعی می شود و مهارت استفاده همزمان از اعضای بدن خود را یاد می گیرد . قصه شنیدن و قصه گفتن فواید بسیاری دارند اما اینکه کودک بتواند همزمان برای آن قصه ، کاردستی بسازد و نمایش آن را اجرا کند مهارتی است موجب افتخار کودک به خود می گردد و حس بزرگ بودن ، اعتماد به نفس داشتن و اطمینان به خود رفتاری است که هر کودکی در سن کم نمی تواند داشته باشد . شما والدین هستید که زمینه را ایجاد می کنید تا فرزندتان به شکوفایی برسد .

حفظ آرامش کودک با قصه گویی

شب ها زمان مناسبی برای قصه گویی است ؛ داستان ها پنجره ای برای ورود به دنیای بیرون هستند و کودکان با شنیدن قصه های مختلف در شب به آرامی می خوابند و با خیال بافی های ذهنی خود صبح ها شروع به تعریف ذهن خود می کنند . هر آنچه در خیال خود دارند ، نشانه ای از رفتار و کردار و برداشت آن ها از قصه ای است که گوش می دهند . قصه صوتی تاثیر درمانی نیز دارد ؛ گاهی روان کودک دچار مشکل می شود ، می ترسد یا از موضوعی بسیار ساده غمگین می شود و گاهی اوقات هم عوامل بسیاری بر خشم او تاثیر می گذارند . شما با قصه گویی می توانید به راحتی با کودک ارتباط برقرار کنید و شخصیت های داستان را به نوعی بچینید که الگوی خوبی برای او باشند و نتیجه نهایی به گونه ای باشد که کودک شما در آن موقعیت قرار دارد تا در نهایت بتواند مسیر درستی را برای یافتن آرامش انتخاب کند .

در واقع شخصیت داستان ها بر ضمیر ناخوداگاه کودک تاثیر می گذارند و او را به سمت خود می کشند ، به طوری که دنیای واقعی را شبیه به داستان میبینند . بهترین کاری که برای حفظ آرامش فرزند خود می توانید انجام دهید این است که قصه را همراه با نوازش برای او تعریف کنید . روش دیگری که می توانید کودک خود را بخوابانید این است که قصه را طولانی تر کنید و بگویید ادامه قصه برای فردا شب تا از سر کنجکاوی بخوابد و زود تر ادامه داستان را بشنود .

اگر وقت کافی برای قصه گویی ندارید می توانید از ساید وولک کمک بگیرید . سایت وولک علاوه بر قصه های مختلف متنی ، قصه صوتی نیز دارد و کودک شما با شنیدن قصه های وولک می تواند به دنیای زیبای خیالی خود راه پیدا کند و تمامی تجربیات گفته شده را درک کند .

charbzaban

میلاد حیدری

سلامتی و بهروزی همه هموطنان آرزوی قلبی من است. سوالات و نظرات خود را مطرح کنید، من یا سایر هموطنان پاسخ خواهیم داد. به امید افزایش آگاهی و سلامتی روحی جسمی در بین همه ایرانیان در جای جای دنیا.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا